De jufs

Even voorstellen…

Juf Roelie

Hallo, ik ben juf Roelie. Al heel wat jaartjes komen jullie mij tegen tijdens de clubmiddagen. Op 13 mei 1965 ben geboren in Nieuwleusen in Overijssel, wat jullie misschien nog wel kunnen horen. Omdat mijn man een echte Dordtse schapenkop is, ben ik na mijn trouwen naar Dordrecht verhuist. Vanaf het begin voelde ik mij helemaal thuis in deze mooie stad. In 2000 ben ik moeder geworden van een zoon. Vier jaar later kregen we ook nog een lieve dochter. Als gastouder vang ik een paar dagen per week kinderen op. Daarnaast vind ik het fijn om regelmatig aanwezig te zijn op de clubmiddagen. Ik geniet elke keer weer van de gezellige gesprekjes in de auto en tijdens het knutselen, het samen in de kring luisteren naar het verhaal, en ook als ik ergens in Dordt loop, en opeens hoor “Ha Juf..!!” .

 

Juf Anja
Ey jij daar!

Leuk dat je even op de website van de kinderbijbelclub kijkt.
Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Anja, ik ben 29 jaar en ik heb de afgelopen maanden met plezier de kinderclub gedaan.
Wat ik zo fijn vind aan de kinderclub? Zingen met elkaar en de vertelling uit de Bijbel.
En daarna hebben we gelukkig vaak ook nog om te knutselen en naar jullie verhalen te luisteren.
Waarom? Omdat ik dan aan jullie mag vertellen over de Heere Jezus. Hij is gekomen voor onze zonden en dat is goed nieuws!
Net als jullie hou ik van mooie dingen maken. Mijn hobby is dan ook om mooie schilderijen te maken.
Ik hoop jullie nog heel vaak te gaan zien op de club!

Groetjes, Anja

Juf Tineke

Hallo, ik ben juf Tineke (50 jaar) en moeder van zes kinderen en ook al oma van twee kleinzoons. Ik werk één dag per week op kantoor en af en toe help ik oudere mensen die in een verpleeghuis wonen.
Onze jongste dochter Renske (10 jaar) gaat altijd mee naar de kinderbijbelclub. Ze vindt het leuk om met de kinderen te spelen en mee te helpen. Het is altijd leuk en gezellig. We zingen en vertellen een Bijbelverhaal over de Heere Jezus. Daarna gaan we knutselen of lekker spelen met elkaar. Het is fijn als er kinderen komen en altijd spannend hoeveel er komen. Kom je ook een keertje kijken? Je mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Tot ziens op onze kinderbijbelclub Samuël!
Groetjes, juf Tineke

Juf Eline

Hoi allemaal!

Mijn naam is Eline en ik ben sinds 4 jaar getrouwd met Wim en ik ben moeder van ons zoontje Jonathan van 2. Ik werk 1 of 2 dagen als doktersassistente bij een huisarts. Ik ben nog niet zo lang juf op de kinderbijbelclub en door de Corona heb ik jullie ook nog maar een paar keer gezien helaas. Hopelijk kan het nu wel weer blijven door gaan. Het lijkt me mooi om jullie over de Heere Jezus te vertellen en het is ook fijn om met elkaar over hem te zingen!

Hopelijk tot snel

Groetjes Eline!