De jufs

Even voorstellen…

Juf Petra

Hoi, Mijn naam is Petra. Ik ben getrouwd met Bram. We kregen drie kinderen. In het dagelijkse leven ben ik thuis om voor onze drie kinderen te zorgen.
Elke keer als ik weer op een kinderbijbelclub mag helpen geniet ik er weer van als we met elkaar een fijne middag hebben! Samen zingen, bidden, luisteren naar de Bijbel en knutselen. Erg fijn!
Groetjes Petra

Juf Annelies

Hoi, Ik ben juf Annelies en ik vind het iedere keer weer een feestje om samen met jullie een clubmiddag door te brengen. Zelf ben ik moeder van 2 meiden van 4 en 8 jaar en neem ik af en toe ook mee naar de club omdat ze het zelf ook leuk vinden om gezellig met elkaar te knutselen, kletsen, spelletjes te doen en om naar een mooi verhaal uit de bijbel te luisteren. Jij bent ook welkom om de gezellige sfeer te proeven en neem gerust ook eens een keer een vriendje of vriendinnetje mee. Tot snel! Groetjes, Annelies.

Juf Roelie

Hallo, ik ben juf Roelie. Al heel wat jaartjes komen jullie mij tegen tijdens de clubmiddagen. Op 13 mei 1965 ben geboren in Nieuwleusen in Overijssel, wat jullie misschien nog wel kunnen horen. Omdat mijn man een echte Dordtse schapenkop is, ben ik na mijn trouwen naar Dordrecht verhuist. Vanaf het begin voelde ik mij helemaal thuis in deze mooie stad. In 2000 ben ik moeder geworden van een zoon. Vier jaar later kregen we ook nog een lieve dochter. Als gastouder vang ik een paar dagen per week kinderen op. Daarnaast vind ik het fijn om regelmatig aanwezig te zijn op de clubmiddagen. Ik geniet elke keer weer van de gezellige gesprekjes in de auto en tijdens het knutselen, het samen in de kring luisteren naar het verhaal, en ook als ik ergens in Dordt loop, en opeens hoor “Ha Juf..!!” .

Juf Elize
Hoihoi,

Ik ben juf Elize, ik ben nu 22 jaar en ik ben getrouwd met Bas.
Sinds kort zijn wij ook trotse ouders van een zoon, Bas.
Vorig jaar ben ik begonnen met de kinderclub. Wat is het altijd gezellig zeg!
Ik heb het heel erg naar mijn zin daar!
Omdat ik ook juf was op een basisschool was ik woensdagsmiddags altijd vrij,
dus kon ik gelukkig naar de kinderbijbelclub komen! En je begrijpt als juf van een basisschool,
vind ik het heel erg leuk om met kinderen te werken, dus vandaar dat ik de kinderbijbelclub ook zo leuk vind!
Ik hoop je snel weer te zien! Groetjes, juf Elize

Juf Lieke
Hoi,

Ik ben Lieke en ik vind het ontzettend leuk om bij de kinderbijbelclub betrokken te zijn. Mij zullen jullie niet zo vaak zien als de andere juffen omdat ik op woensdag middag werk als psycholoog. Jullie zullen wel denken wat doet ze dan bij de kinderbijbelclub? Samen met de andere juffen probeer ik ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Soms moeten we ook weleens bij elkaar komen als juffen om dingen voor de bereiden en daar ben ik dan wel bij. Soms zul je me ook wel zien op bijvoorbeeld een vakantiebijbelweek middag. Ik hoop dat jullie samen met de juffen en andere kinderen heel veel gezellige en fijne middagen hebben. Groetjes van Lieke

Juf Anne
Hoi allemaal,

Ik ben juf Anne, ik ben 29 jaar en ben getrouwd met Jaco.
Ik ben in Dordrecht geboren en daar woon ik nu nog steeds.
Ik werk 3 dagen op kantoor en meestal ben ik de woensdag vrij en kan ik dan bij de kinderclub zijn.
Op de kinderclub vind ik het fijn, het mooiste vind ik om met jullie te praten over de Heere Jezus. Ook is het gezellig om samen spelletjes te doen en te zingen!
Als je dit leest en je nieuwsgierig wordt: kom dan een keertje op de club kijken.
Hopelijk tot snel!
Groetjes, Anne

Juf Anja
Ey jij daar!

Leuk dat je even op de website van de kinderbijbelclub kijkt.
Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Anja, ik ben 29 jaar en ik heb de afgelopen maanden met plezier de kinderclub gedaan.
Wat ik zo fijn vind aan de kinderclub? Zingen met elkaar en de vertelling uit de Bijbel.
En daarna hebben we gelukkig vaak ook nog om te knutselen en naar jullie verhalen te luisteren.
Waarom? Omdat ik dan aan jullie mag vertellen over de Heere Jezus. Hij is gekomen voor onze zonden en dat is goed nieuws!
Net als jullie hou ik van mooie dingen maken. Mijn hobby is dan ook om mooie schilderijen te maken.
Ik hoop jullie nog heel vaak te gaan zien op de club!

Groetjes, Anja