De jufs

Even voorstellen…

Juf Roelie

Hallo, ik ben juf Roelie. Al heel wat jaartjes komen jullie mij tegen tijdens de clubmiddagen. Op 13 mei 1965 ben geboren in Nieuwleusen in Overijssel, wat jullie misschien nog wel kunnen horen. Omdat mijn man een echte Dordtse schapenkop is, ben ik na mijn trouwen naar Dordrecht verhuist. Vanaf het begin voelde ik mij helemaal thuis in deze mooie stad. In 2000 ben ik moeder geworden van een zoon. Vier jaar later kregen we ook nog een lieve dochter. Als gastouder vang ik een paar dagen per week kinderen op. Daarnaast vind ik het fijn om regelmatig aanwezig te zijn op de clubmiddagen. Ik geniet elke keer weer van de gezellige gesprekjes in de auto en tijdens het knutselen, het samen in de kring luisteren naar het verhaal, en ook als ik ergens in Dordt loop, en opeens hoor “Ha Juf..!!” .

 

Juf Anne
Hoi allemaal,

Ik ben juf Anne, ik ben 29 jaar en ben getrouwd met Jaco.
Ik ben in Dordrecht geboren en daar woon ik nu nog steeds.
Ik werk 3 dagen op kantoor en meestal ben ik de woensdag vrij en kan ik dan bij de kinderclub zijn.
Op de kinderclub vind ik het fijn, het mooiste vind ik om met jullie te praten over de Heere Jezus. Ook is het gezellig om samen spelletjes te doen en te zingen!
Als je dit leest en je nieuwsgierig wordt: kom dan een keertje op de club kijken.
Hopelijk tot snel!
Groetjes, Anne

Juf Anja
Ey jij daar!

Leuk dat je even op de website van de kinderbijbelclub kijkt.
Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Anja, ik ben 29 jaar en ik heb de afgelopen maanden met plezier de kinderclub gedaan.
Wat ik zo fijn vind aan de kinderclub? Zingen met elkaar en de vertelling uit de Bijbel.
En daarna hebben we gelukkig vaak ook nog om te knutselen en naar jullie verhalen te luisteren.
Waarom? Omdat ik dan aan jullie mag vertellen over de Heere Jezus. Hij is gekomen voor onze zonden en dat is goed nieuws!
Net als jullie hou ik van mooie dingen maken. Mijn hobby is dan ook om mooie schilderijen te maken.
Ik hoop jullie nog heel vaak te gaan zien op de club!

Groetjes, Anja

Juf Tineke

Hallo, ik ben juf Tineke (50 jaar) en moeder van zes kinderen en ook al oma van twee kleinzoons. Ik werk één dag per week op kantoor en af en toe help ik oudere mensen die in een verpleeghuis wonen.
Onze jongste dochter Renske (10 jaar) gaat altijd mee naar de kinderbijbelclub. Ze vindt het leuk om met de kinderen te spelen en mee te helpen. Het is altijd leuk en gezellig. We zingen en vertellen een Bijbelverhaal over de Heere Jezus. Daarna gaan we knutselen of lekker spelen met elkaar. Het is fijn als er kinderen komen en altijd spannend hoeveel er komen. Kom je ook een keertje kijken? Je mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Tot ziens op onze kinderbijbelclub Samuël!
Groetjes, juf Tineke

 

Juf Jolanda
Ha jongens en meisjes, ik ben juf Jolanda, getrouwd en ik woon in Dordrecht. Mijn hobby’s zijn kleding naaien en lekker wandelen in de natuur. In het dagelijks leven werk ik in de gezondheidszorg. Op woensdag ben ik meestal vrij en zie je mij regelmatig op de kinderbijbelclub. Ik kijk er naar uit om je op de kinderbijbelclub te zien en samen bezig te zijn met knutselen, zingen en om jullie de boodschap van Jezus te vertellen.
Je bent van harte welkom om (samen met je vriendjes en vriendinnetjes) naar de gezellige clubmiddagen te komen. Ik kijk er naar uit om je te dan te zien.

Juf Gijske

Hallo, ik ben juf Gijske. Ik ben de oudste van alle juffen en ik ben al een oma.
Maar ik vind het heel fijn om kinderen te vertellen van de Heere Jezus.
Ook vind ik het leuk om met kinderen te zingen en te knutselen en gewoon  gezellig te praten of een spelletje te doen. En dat doen we op de middag als er club is.
Dus kom gezellig naar de Kinderclub en dan hopen we elkaar te zien en te spreken.
Tot gauw.

 

Juf Annelies

Hoi allemaal!

Ik ben Annelies en kom nu al een poosje gezellig op de kinderbijbelclub.

Ik ben 32 jaar, getrouwd met Mels en we hebben 5 kinderen gekregen, die hebben jullie vast al een keer gezien op een clubmiddag. In het dagelijks leven zorg ik voor mijn man en kinderen en het huishouden.

Ik vind het erg leuk op de club. Mooi om met jullie te praten over de Heere God en gezellig nog wat knutselen of een spel spelen!

 

Hopelijk tot snel!                 

Liefs,

Annelies